Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35»

Εύη Βατίδου

"Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100", δηλώνει η Εύη Βατίδου.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Εύη Βατίδου. Το γνωστό μοντέλο συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς, την ακύρωση της υποψηφιότητάς της στις εκλογές αλλά και για τη νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μία προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο», αναφέρει η Εύη Βατίδου.

«Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω «αρπάξει» και πάω να κάνω τις μπάζες μου», ξεκαθαρίζει.

«Δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το κανάλι. Δεν τα βρίσκαμε. Διαφορετική νοοτροπία. Μετά από τη δική μου εκπομπή πήραν ιδέες και βγήκαν άλλες εκπομπές», απαντά η Εύη Βατίδου για το τέλος της εκπομπής της «Τηλεπροξενιά».

«Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», αποκαλύπτει κλείνοντας το γνωστό μοντέλο.