Εύη Σαλταφερίδου για Survivor: «Ενώ όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο, βλέπεις κάτι διαφορετικό φέτος»

Εύη Σαλταφερίδου

"Έχει τύχει να με ρωτήσουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να μπουν στο Survivor" παραδέχθηκε, επίσης, η Εύη Σαλταφερίδου.

Την Ελένη Τσολάκη και την τηλεοπτική της παρέα συνάντησε η Εύη Σαλταφερίδου, το πρωινό της Πέμπτης, όταν και βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εντυπωσιακή personal trainer μίλησε για το νέο κύκλο του Survivor και για όσα την ρωτούν παίκτες πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Σαλταφερίδου δήλωσε πως «έχει τύχει να με ρωτήσουν παίκτες του Survivor κάποια πράγματα για το τι να κάνουν μέσα στο παιχνίδι, όχι όμως να τους προπονήσω. Εντάξει, εγώ δεν ήμουν και τόσο στρατηγική παίκτρια γιατί, άμα ήμουν, ίσως και να καθόμουν παραπάνω. Έχει τύχει να με ρωτήσουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει γι’ αυτό διαφορετικός τρόπος».

«Υπάρχουν τα κάστινγκ, ο κόσμος από εκεί ξέρει πως θα διαλέξει τους παίκτες και, όπως βλέπουμε, δεν τους διαλέγουν μόνο αγωνιστικά καλούς παίκτες. Οπότε αυτό που τους είπα είναι ότι, άμα είσαι ο χαρακτήρας σου, ίσως και να σε διαλέξουν».

«Φέτος το Survivor είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει ο τρόπος που φεύγουν οι παίκτες, δηλαδή καθαρά αγωνιστικά. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο αυτό, δεν το έχουμε ξαναδεί και είναι κάτι διαφορετικό. Ενώ όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο, βλέπεις και κάτι διαφορετικό φέτος» πρόσθεσε, ακόμα, η Εύη Σαλταφερίδου στην καθημερινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.