Ευή Σαλταφερίδου: «Αυτό δεν το ξέρατε, σήκωσα το χέρι και το είπα στον Ατζούν»

Εύη Σαλταφερίδου

"Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν ήξερα τι να κάνω πάνω σε αυτό το κομμάτι" παραδέχεται η Ευή Σαλταφερίδου.

Την Ευή Σαλταφερίδου φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή personal trainer και πρώην παίκτρια του Survivor All Star αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ενώ αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα του Ηλία Γκότση και του Τάκη Καραγκούνια.

Ειδικότερα, η Ευή Σαλταφερίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα τσακωθεί με τον Τάκη Καραγκούνια γιατί έκραζε τον Ηλία αλλά, μετά από τον τσακωμό τον μεγάλο, έτρεξε κατά πάνω μου ο Τάκης και μπήκε στη μέση ο Ηλίας. Δεν έγινε λοιπόν επειδή του Ηλία του ήρθε να τσακωθεί με τον Τάκη! Αυτό δεν το ξέρατε».

«Εν πάση περιπτώσει για αυτό και σήκωσα το χέρι και το είπα στον Ατζούν, ότι δηλαδή ο Ηλίας δεν είναι επιθετικός αλλά έγινε έτσι κι έτσι. Άρχισε να φωνάζει ο Τάκης πάλι αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί έτσι έγιναν τα πράγματα».

«Μπορούσα όμως μέχρι εκεί να τον υπερασπιστώ. Δηλαδή από εκεί και πέρα θα έλεγα πράγματα που δεν ξέρω και θα έπαιρνα θέση. Από την άλλη, βέβαια, καταλαβαίνω ότι και ο Ηλίας θα περίμενε, όταν θα φύγει, να ακούσει ότι κάποιοι σηκώθηκαν και ίσως και από μένα να σηκωθώ εκείνη την ώρα και να βγω από το συμβούλιο ή να αντιδράσω διαφορετικά. Δεν του δίνω άδικο και, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να αντιδρούσα αλλά εκείνη την ώρα πάγωσα γιατί άκουγα πράγματα που δεν ήξερα. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, δεν ήξερα τι να κάνω πάνω σε αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε, ακόμα, η Ευή Σαλταφερίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Νίκου Μουτσινά στον  ΣΚΑΪ.