Εύη Φραγκάκη: «Έχω καλύτερο διαζύγιο από ότι γάμο»

Εύη Φραγκάκη

"Έχω βρει έναν άνθρωπο που είμαστε εξίσου ολοκληρωμένοι. Είναι κι εκείνος πατέρας. Είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια".

Η Εύη Φραγκάκη εξομολογήθηκε για όλα στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη…

«Από τα δελτία σταμάτησα γιατί νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος. Εξάλλου, ήταν μία εποχή που έγιναν πολλές αλλαγές στα media. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί οτιδήποτε συμβαίνει σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή για να ανοίξει μια άλλη πόρτα η οποία θα είναι μετά βεβαιότητας πολύ καλή.

Η Ελένη Μενεγάκη ήρθε με τόση υπέροχη ενέργεια και τόσο υπέροχη όρεξη να μου παρουσιάσει την ιδέα της -«έλα μαζί και σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε όμορφα»- και δεν είχα κανένα να μην πάω, γιατί ήταν και η Ελένη, η πιο δυνατή μορφή της ψυχαγωγίας.

Έχω καλύτερο διαζύγιο από ότι γάμο. Δεν υπάρχει αποτυχημένος γάμος, υπάρχει γάμος που έκανε τον κύκλο του. Ο δικός μου κύκλος ήταν μάλλον πολύ μικρούλης. Η Εύη και ο Δημήτρης χώρισαν, η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα μαζί. Ο Δημήτρης είναι σαν να είναι ο μεγάλος μου αδερφός, έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το διαζύγιο.

Στα προσωπικά μου είμαι υπέροχα, γεμάτη, πλήρης. Έχω βρει έναν άνθρωπο που είμαστε εξίσου ολοκληρωμένοι. Είναι κι εκείνος πατέρας. Είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια».