Εύη Φραγκάκη: Απίθανη εξομολόγηση για τον Δημήτρη Κοτταρίδη

Εύη Φραγκάκη

"Μέχρι και η πεθερά μου η καλή -τότε- ήρθε στο σπίτι μια μέρα και αντί να πει..."

Με αφορμή μια κουβέντα για τα υπερβολικά στολισμένα και φωτισμένα σπίτια για τα Χριστούγεννα, η Εύη Φραγκάκη έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που η ίδια και ο Δημήτρης Κοτταρίδης ήταν παντρεμένοι. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε:

«Εμένα μου αρέσει ο λιτός στολισμός, να έχει φως αλλά πολύ λιτά. Την πρώτη χρονιά που ήμουν παντρεμένη με τον Δημήτρη Κοτταρίδη που έχει μεγαλώσει στην Αμερική και το βγάζει αυτό, μου λέει «Θα το αναλάβω εγώ το σπίτι». Και το αναλαμβάνει. Δεν βγαίνω να το δω. Με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου μετά από 4 ώρες και μου λέει: «Παναγία μου, στρίψαμε από την Πεντέλης και ήταν σαν να έχουν προσγειωθεί UFO στο σπίτι σας! Τι γίνεται; Αστέρια, δεντράκια, Άγιοι Βασίληδες, τραμπάλες φωτισμένες…

Μου αρέσει ο ωραίος φωτισμός αλλά αυτό παραήταν. Πράσινα δέντρα, κόκκινα αστέρια, άσπροι Άγιοι Βασίληδες, σκάλες, φωτάκια! Μέχρι και η πεθερά μου η καλή -τότε- ήρθε στο σπίτι μια μέρα και αντί να πει τι φοβερό στολισμό έκανε το παιδί μου, γυρνάει και λέει: «Εντάξει, των παιδιών είναι το σπίτι αλλά το θεωρώ λίγο φορτωμένο». «Ο γιος σας»! της είπα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…