Εύη Δρούτσα: «Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Μαρία Ιωαννίδου στο Fame Story

Εύη Δρούτσα

"Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε εκεί;"

Η Εύη Δρούτσα μίλησε στο Καλοκαίρι Yes για το J2US και το Fame Story, αλλά και αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά στο Just. Είχα αγωνία κάθε φορά μην ξεχάσω τα λόγια όχι μη με κρίνουν άσχημα. Δεν σηκώνω και πολλά πολλά. Θέλω αυτό που λένε να είναι αυτό που πρέπει να πουν, όχι να μου κάνουν χατίρια. Το Fame Story το είχαμε συζητήσει πριν από 3 χρόνια με τον Νίκο και είχαμε πει ΟΚ, αλλά τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε η Εύη Δρούτσα.

«Οι μόνοι που έχουν τρέξει για εμένα όταν πέρναγα δύσκολα ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος από την Άντζελα, γιατί για να φτάσει εδώ έχει περάσει πάρα πολλά», εξομολογήθηκε η Εύη Δρούτσα στη συνέχεια.

Για τον Γιώργο Αλκαίο και την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, είπε: «Έχουμε σκεφτεί πώς θα γίνει η επιστροφή του. Όταν έρθει η ώρα. Μερικοί άνθρωποι, όταν τους βρήκαν, όπως και ο Αλκαίος και ο Τριαντάφυλλος, μου έλεγαν “πλάκα κάνεις; Αυτόν τι θα τον κάνεις;”. Φάγαμε μπούλινγκ».

Για την υποτιθέμενη κόντρα με τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία υποστηρίζει ότι ήταν δασκάλα στο Fame, απάντησε: «Πού να θυμάμαι προπολεμικά τι έκανε εκεί; Ήταν δασκάλα στο Fame Story; Δεν θυμάμαι καμία δασκάλα Ιωαννίδου στο Fame Story. Μπορεί να έχω κουτιάνει κιόλας. Αν ισχύει ας απαντήσει άλλος, μπορεί να κάνω και λάθος, δεν ξέρω».