Εύη Δρούτσα: «Δεν μιλάω με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τα παλιά γιατί είναι σαν να τον φτύνω»

Εύη Δρούτσα

"Πήγε σε γιατρό για να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του" αποκάλυψε η Εύη Δρούτσα.

Λίγο πριν ανέβει και πάλι στη σκηνή του J2US, η Εύη Δρούτσα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Παρασκευής στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής στιχουργός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική διαδρομή του Κωνσταντίνου Αργυρού με αφετηρία την συμμετοχή στο Fame Story όπου και τον γνώρισε η ίδια πριν από 18 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε από τους πρώτους γιατί δεν μας άρεσε. Δεν το έχω δει όμως πουθενά αυτό που κάνει αυτό το παιδί. Πήγε σε γιατρό για να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο και παίζει εκείνη την ώρα».

«Ο Κωνσταντίνος είναι για τα καινούργια παιδιά, μπορώ να πω, η αφορμή για να μάθουν να δουλεύουν τόσο για αυτό που αγαπάνε τόσο πολύ».

«Δεν έχουμε μιλήσει για τα παλιά, όχι. Έχω πει παντού πόσο τον θαυμάζω για αυτό που έχει κάνει αλλά θέλω να πω κάτι. Σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δεν μπορείς να τους πει «θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός;». Είναι σαν να τον φτύνεις και εγώ δεν θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω» πρόσθεσε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.