Εύη Δρούτσα: Αποκάλυψε τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου

Δρούτσα Αλκαίος

"Δεν μου αρέσει το Fame Story φέτος σε τίποτα. Έχασα δουλειά για να είμαι εκεί και τελικά δεν είμαι", σχολιάζει η γνωστή στιχουργός.

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου φιλοξενήθηκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός μίλησε μέσω Skype για τις συζητήσεις που έκανε ώστε να είναι στο Fame Story, οι οποίες δεν ευοδώθηκαν, ενώ εκφράζει την άποψή του για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Σπίτι με το MEGA».

«Δεν μου αρέσει το Fame Story φέτος σε τίποτα. Το έχω ζήσει τόσα χρόνια. Πρώτα απ’ όλα, αρκετοί από τους παίκτες είναι επαγγελματίες. Δεν μπορείς να φέρνεις επαγγελματίες και να τους λες: δεν μου αρέσεις. Δεν είναι ωραίο για τα παιδιά. Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια, δεν περίμενα να μπω για ένα επεισόδιο για να το διαπιστώσω;», σχολιάζει η Εύη Δρούτσα.

«Εγώ ήταν να πάω μόνιμα στο Fame Story, το είχα συνεννοηθεί 3 χρόνια τώρα με τον Νίκο. Ρωτήστε εκείνον τι έγινε. Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει συνεχώς αποφάσεις. Θέλει; Καλώς. Δεν θέλει; Μη θέλει. Του είπα ότι είχα πρόταση για μία άλλη δουλειά, θα είμαι ή θα φύγω; Όχι, μου λέει, θα είσαι. Θα ξαναβρεθεί δουλειά, μη σκας», παραδέχεται η στιχουργός αμέσως μετά.

«Εγώ δεν θα ήθελα να είναι ο Χατζηγιάννης εκεί, γιατί χάνει τον όρο «Χατζηγιάννης». Είναι ένα όνομα. Όταν ένας τραγουδιστής μπλέξει με την τηλεόραση, πρέπει να την ξέρει πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει σε αυτό. Έχει αρχίσει και το γυρνάει διαφορετικά, ήταν πολιτικός, τώρα μπήκε σε εκπομπή. Ας δοκιμαστεί», απαντά η Εύη Δρούτσα για την παρουσία του τραγουδιστή στο «Σπίτι με το MEGA».

Τέλος, η Εύη Δρούτσα αποκαλύπτει πως αυτό το διάστημα ετοιμάζει τη δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου, μετά από πάρα πολλά χρόνια.

«Τώρα γράφω πάλι για τον Αλκαίο και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Ήταν ανακάλυψή μου ο Γιώργος, περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Με παίρνει χθες και μου λέει: ξέρεις τι έχω σκεφτεί, τώρα θα γράψεις τους καλύτερους στίχους σου. Κατάλαβα, λέω, τι μουσικές έχει γράψει. Είναι πάρα πολύ καλός συνθέτης και καταλαβαίνει τον στίχο που του δίνεις», τονίζει η Εύη Δρούτσα.