Ευγενία Σαμαρά: Πρεμιέρα για το Switch – «Δεν καμώνομαι την παρουσιάστρια»

Ευγενία Σαμαρά

Η γνωστή ηθοποιός υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ στο νέο τηλεπαιχνίδι.

Από έναν νέο ρόλο, εκείνο της παρουσιάστριας, μάς υποδέχθηκε στο πρώτο επεισόδιο του Switch η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός καλωσόρισε τους τηλεθεατές της ΕΡΤ1 στο ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι της Δημόσιας Τηλεόρασης το βράδυ της Δευτέρας 18/9.

«Γεια σας! Καλωσήρθατε στην ΕΡΤ, κυρίες και κύριοι! Το κοινό δεν σταματάει εδώ! Καλωσήρθατε στο Switch! Στο πιο διασκεδαστικό, στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης και κυρίως στο μοναδικό τηλεπαιχνίδι παγκοσμίως που δεν μετράμε πόντους», ανέφερε στην πρεμιέρα της η Ευγενία Σαμαρά.

«Μας αρέσει αυτό, είναι ωραίο. Θα κάθεστε στον καναπέ σας, αναπαυτικά, δεν θα σας αγχώνει τίποτα. Απλά θα παίζετε μαζί μας», τόνισε η ηθοποιός στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Θα είμαστε καθημερινά μαζί σας και δεν θα είμαι μόνο εγώ αλλά θα έχουμε και 5 υπέροχα πλάσματα. 5 παίκτες που θα τα λέμε κάθε μέρα με τους ίδιους, γιατί δεν τους αλλάζουμε εμείς τους παίκτες σαν τα πουκάμισα», τόνισε με χιούμορ η Ευγενία Σαμαρά στην έναρξη του Switch.

«Είμαι ενθουσιασμένη, πάρα πολύ χαρούμενη και αγχωμένη, γιατί δεν το έχω ξανακάνει αυτό. Έχει δημιουργηθεί μία υπέροχη ομάδα, νιώθω πολύ προστατευμένη και αυτό με ηρεμεί», είχε δηλώσει νωρίτερα στην κάμερα του Στούντιο 4 η ηθοποιός.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι παρουσιάστρια, δεν θα το πω αυτό σε μένα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια πάρα πολύ, επιτραπέζια και τα λοιπά. Οπότε, είπα: είσαι στο σπίτι με τους φίλους σου, παίζετε παιχνίδι και εσύ κάνεις την αφήγηση. Δεν καμώνομαι την παρουσιάστρια», σημειώνει σε άλλο σημείο η Ευγενία Σαμαρά.