Ευγενία Σαμαρά σε Ελένη Μενεγάκη: «Ελπίζω του χρόνου να είσαι εδώ αλλιώς… σπίτι σου» – «Μην αφήνουμε τέτοια υπονοούμενα, παρακαλώ»

Σαμαρά Μενεγάκη

Η αμήχανη τηλεοπτική στιγμή ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Την Ευγενία Σαμαρά υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/1) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της. Οι δύο γυναίκες είχαν μία ζεστή κουβέντα μεταξύ τους, όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκαν στη δουλειά, στις προσωπικές αλλαγές και τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να παίρνουμε στη ζωή μας.

«Δεν το πίστευα ούτε εγώ, όταν με πήραν τηλέφωνο για να κάνω το Switch. Σκέφτηκα: για ποιο λόγο πήραν εμένα; Ξεκινώντας είχα άγχος αλλά στην πορεία το ξέχασα», δήλωσε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Είναι μία γυναίκα σε ένα κόσμο υποκριτικό εν γνώση της. Ο ρόλος αυτός είχε κομμάτια που έπρεπε να ακουμπήσω ως γυναίκα. Μεγάλωσα με την πεποίθηση να βαστάω πολύ στα πόδια και με μία μαμά πολύ δυναμική κι αυτό με έκανε να υποτιμώ – και το λέω με ειλικρίνεια πια – το κομμάτι της γυναίκας που είναι λίγο πιο αφημένη στα πράγματα.

Ήμουν με μία πιο ανδρική ενέργεια πιο μπροστά από ότι με μία θηλυκή. Μέσα από την υποκρισία που έχει αυτή η γυναίκα έχει μία ωραία διαδρομή ο ρόλος μου. Είναι ένα ωραίο ταξίδι όλο αυτό», περιγράφει στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης η Ευγενία Σαμαρά «έκλεισε» ραντεβού με την παρουσιάστρια

«Του χρόνου τέτοιον καιρό θα είμαι εδώ, δεν θέλω να ξεχνιέσαι. Να είσαι ελπίζω αλλιώς… σπίτι σου», είπε με νόημα η ηθοποιός, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά: «Το κλείσαμε».

«Σπίτι μου, σπίτι σου…», πρόλαβε να σχολιάσει η παρουσιάστρια.

«… ή και κάπου αλλού», πρόσθεσε η Ευγενία Σαμαρά, «παγώνοντας» την Ελένη Μενεγάκη που έσπευσε να διευκρινίσει: «Όχι κάπου αλλού, μην αφήνουμε τέτοια λανθασμένα υπονοούμενα στον αέρα, παρακαλώ», και πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα.