Ευγενία Σαμαρά: Η ξεχωριστή αναφορά στο «Ράδιο Αρβύλα» και τα… φιλιά της

Ευγενία Σαμαρά

"Ήμουν μικρή" αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Ευγενία Σαμαρά.

Στα παλιά της τηλεοπτικά λημέρια γύρισε, με την σκέψη, η Ευγενία Σαμαρά το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το νέο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Switch στην ΕΡΤ. Κι αυτό μιας και η ερώτηση που έκανε η ηθοποιός και παρουσιάστρια στους παίκτες αφορούσε την επιτυχημένη παρέα του Αντώνη Κανάκη από την Θεσσαλονίκη, τους Ράδιο Αρβύλα.

«Η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα – τα φιλιά μου! – από το 2008 μέχρι σήμερα πόσα επεισόδια έχει προβάλει; Περισσότερα από 600, περισσότερα από 600 ή περισσότερα από 900;» ρώτησε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά τους διαγωνιζόμενους, απέναντι της, για να κάνει τα εξής σχόλια στη συνέχεια μέχρι εκείνοι να δώσουν τις απαντήσεις τους.

«Είναι πολλά χρόνια… Είναι από το 2008 μέχρι σήμερα… Κάποτε έπαιζαν κάθε μέρα, όλη την σεζόν, ήμουν και γω πολλά χρόνια. 7 χρόνια να ήμουνα; Σε πόσα επεισόδια όμως να ήμουνα και γω, να τα μετρήσω;».

«Τότε, λοιπόν, ήμασταν ξεκινήσαμε από απόγευμα, πήγαμε βράδυ… Πολλά, πολλά πράγματα και ήταν κάθε μέρα και όλη την σεζόν. Οπότε είναι περισσότερα από 800» συμπλήρωσε η όμορφη ηθοποιούς στο νέο επεισόδιο του Switch στην ΕΡΤ, το βράδυ της Πέμπτης, υπογραμμίζοντας με νόημα στον φακό «να μην ήμουν εγω στα 400; Στα 300; Ήμουν μικρή».