Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός χωρισμός και η αλήθεια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Ευγενία Σαμαρά

"Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει", δηλώνει ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούλκας.

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος της σχέσης ανάμεσα στην Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί, μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το τελευταίο 24ωρο, έχουν διαλέξει να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όπως μεταδίδει και ο Μαρίνος Βυθούλκας στο Breakfast@Star.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως, μετά από επικοινωνία που είχε με το περιβάλλον των δύο πλευρών, ο χωρισμός πλέον επιβεβαιώνεται.

«Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικό», ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στο πλάι του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ο Μαρίνος Βυθούλκας διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση.

«Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Breakfast@Star.