Ευγενία Σαμαρά: Έμεινε «κάγκελο» με την εισβολή του Ανδρέα Γεωργίου

Ευγενία Σαμαρά

Η... έκπληξη που δέχθηκε η Ευγενία Σαμαρά στο Night Out!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ευγενία Σαμαρά όταν συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό του Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη πρωταγωνίστρια του Σασμού δέχθηκε την απρόσμενη είσοδο στο πλατό από τον Ανδρέα Γεωργίου που υπογράφει και την σκηνοθεσία της εκπομπής.

«Σόρρυ, ένα λεπτάκι παιδιά! Σόρρυ! Όχι, τίποτα να διορθώσω κάτι θέλω. Βαγγέλη μου, έρχεσαι λίγο;» αναφώνησε ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατά την είσοδο στο πλατό δημιουργώντας ένα αρχικό σοκ στην καλεσμένη και προσθέτοντας, «είναι πολύ καλά φωτισμένη αλλά μπορούμε λίγο να κατεβάσουμε εδώ το φως; Για να την υποφωτίσουμε λίγο, αυτό θέλω».

«Βλέπεις τα τρία μόνιτορ, η τρία; Μπορούμε να βάλουμε λίγο τη… Γη της Ελιάς εκεί; Την αφίσα; Παίζει στο Σασμό η κοπέλα» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Γεωργίου με την Ευγενία Σαμαρά να προσπαθεί να κρατήσει το γέλιο της.

«Εντάξει, βεντέτα και ο ένας, βεντέτα και ο άλλος» πρόδωσε, δειλά, η όμορφη ηθοποιός με τον Ανδρέα Γεωργίου να ζητά να… ηχήσει στο πλατό το τραγούδι τίτλων του Σασμού!