Ευγενία Σαμαρά: «Είναι μία δύσκολη απόφαση, το Deal είναι Χρήστος Φερεντίνος»

Ευγενία Σαμαρά

"Το έχει κάνει τόσο καταπληκτικά και είναι ένας από τους λόγους που το έχουμε αγαπήσει όλοι" δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ευγενία Σαμαρά μίλησε στο Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κοντού για το «Switch» καθώς και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Deal.

«Στο Switch περνάμε πολύ ωραία. Τελειώνουν τα γυρίσματα και η σεζόν. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία, ήταν ωραία εμπειρία και τι διασκέδασα πάρα πολύ. Δεν έχω να πω κάτι επίσημα. Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε να πούμε πράγματα. Θα ήθελα να συνεχίσει το Switch, το έχω αγαπήσει πάρα πολύ και έχω περάσει ωραία» δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά.

«Φυσικά και έχω παρακολουθήσει το Deal. Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Μπορώ να πω και δημόσια ότι αυτό το project είναι Φερεντίνος. Το έχει κάνει τόσο καταπληκτικά και είναι ένας από τους λόγους που το έχουμε αγαπήσει όλοι. Είναι μία δύσκολη απόφαση (σ.σ. αν μου γινόταν πρόταση), όχι ότι δεν πρέπει να το κάνει κανείς -είναι πολύ ωραίο παιχνίδι- αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν θα σκεφτεί τον Χρήστο Φερεντίνο. Δεν μπορώ εγώ προς το παρόν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να μας εκπλήξουν. Δεν το λέω σαν θέσφατο» είπε η Ευγενία Σαμαρά.