Ευγενία Σαμαρά: Δίνει την δική της απάντηση στην… Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τον «Άδωνι»

Ευγενία Σαμαρά

Πως αντέδρασε η Ευγενία Σαμαρά για το γνωστό κομμάτι στο Switch της ΕΡΤ;

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους τηλεθεατές βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά, το βράδυ της Παρασκευής, με το celebrity επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Switch την ΕΡΤ. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η πανέμορφη ηθοποιός έμελλε να στείλει κατά έναν τρόπο τη δική της απάντηση στην… Άλκηστη Πρωτοψάλτη!

Κι αυτό μιας και προκλήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από την απόφαση της γνωστής ερμηνεύτριας να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από την επιτυχία «Άδωνις» και αυτό ήχησε στο πλατό του Switch. «Πάμε στον Άδωνι για καφέ, παιδιά; Που ήταν αυτός ο Άδωνης θα ήθελα όμως πρώτα να μου πείτε! Ήταν στη Νέα Σμύρνη, ήταν στη Ραφήνα ή ήταν στο Παγκράτι;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά για να σιγομουρμουρίσει το κομμάτι όσο περίμενε τις απαντήσεις των παικτών.

«Τότε, όταν δόθηκε η σωστή απάντηση, ήχησε στο πλατό το δημοφιλές κομμάτι και η Ευγενία Σαμαρά δεν παρέλειψε καμία του λέξη χορεύοντας με μπρίο παράλληλα. «Και που πηγαίνει και μία χοντρή, νευρικιά, Κυριακή να της φύγει το στρες» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η ηθοποιός για να συνεχίσει αμέριμνη τους στίχους.

«Να σας πω ότι ήταν ένα πάρα πολύ γνωστό ζαχαροπλαστείο στη Νέα Σμύρνη. Στην αρχή ήταν τυπογραφείο και έτσι όπως έκλεισε, το έκαναν ζαχαροπλαστείο. Γινόταν όντως χαμός και πήγαιναν όλοι εκεί! Πολύ hotspot των ’50s» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια για να δώσει συνέχει στη ροή του επεισοδίου του Switch στην ΕΡΤ.