Ευγενία Παναγοπούλου: «Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Φιλιππίδη, τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές, σαν πατέρα»

Ευγενία Παναγοπούλου

"Του έστειλα ένα πολύ ευγενικό μήνυμα με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα" ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Τρία μίλια, Ευγενία Παναγοπούλου, μίλησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την άσχημη και δυσάρεστη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Βίωσα δύο ειδών συμπεριφορές. Μια πολύ όμορφη, που με άνθισε και μία πολύ δυσάρεστη. Δύο πρόσωπα. Το τι ήταν αυτό που τον άλλαξε το ξέρει μόνο ο ίδιος. Μου μιλούσε άσχημα, με υποτιμούσε, με πρόσβαλε, είχα τρομερό άγχος για το αν θα τα καταφέρω. Ήξερα ότι είμαι δίπλα σε έναν πολύ σκληρό κι αυστηρό άνθρωπο. Είναι αδιανόητο ταλέντο, αυτό δεν μπορεί να του το πάρει κανείς. Από εκεί και πέρα τι κρύβει η ψυχή του το ξέρει μόνο ο ίδιος» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.

«Επικοινώνησα τηλεφωνικά και δεν πήρα απάντηση. Του έστειλα ένα πολύ ευγενικό μήνυμα με όλα αυτά που με έπνιγαν κι απάντηση δεν πήρα… Ήταν χαστούκι το ένα μετά το άλλο. Ένα κομμάτι μου αγαπά τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον θαύμαζα, τον έχω δει σε τρυφερές του στιγμές και σαν πατέρα.  Δεν είναι μόνο ο κακός, έχω δει και τον άνθρωπο σε ορισμένες στιγμές» ανέφερε η Ευγενία Παναγοπούλου.