Ευγενία Μανωλίδου: «Είναι τραγελαφικά όσα ζω αυτές τις μέρες»

Η απάντησης της Ευγενίας Μανωλίδου για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεοπτική του εκπομπή για την προσωπική ζωή της Ευγενίας Μανωλίδου, προκάλεσαν τον άγριο ραδιοφωνικό τους καβγά στην εκπομπή που παρουσιάζουν στα Παραπολιτικά.

Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν στον αέρα

Η Ευγενία Μανωλίδου ιδιαίτερα ενοχλημένη από όσα γράφτηκαν σε ορισμένα Μέσα, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο facebook…

«Είναι η πρώτη φορά και ελπίζω η τελευταία που αναγκάζομαι να μοιραστώ δημόσια αυτά τα τραγελαφικά που ζω αυτές τις τελευταίες ημέρες. Έχοντας ήδη ακούσει από το ξεκίνημά μου τα απίστευτα για την προσωπικότητα, το χαρακτήρα μου, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου από ανθρώπους που ούτε καν με γνωρίζουν, θεωρούσα ότι έχω πάθει ανοσία πια και πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να με κλονίσει. Και να που έγινε. Και δεν αναφέρομαι στο συμβάν με το Γιώργο Λιάγκα που έγινε η αφορμή να ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία που θα περιγράψω παρακάτω, αλλά η αντιμετώπιση από τα Μέσα που με έχει προβληματίσει.

Εν περιλήψει, ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουμε κάθε μεσημέρι στο σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή που κάνει στον ΑΝΤ1 ότι εγώ αναφέρθηκα σε πολύ προσωπικές μου στιγμές, με τρόπο ιδιαίτερα γλαφυρό και με εκφράσεις που εγώ γενικώς δεν χρησιμοποιώ στη ζωή μου. Πράγματι, στη ραδιοφωνική εκπομπή κάναμε πολλή πλάκα αναφερόμενοι σε διάφορα περιστατικά και βάζοντας πολλές φορές και τους εαυτούς μας μέσα, αλλά πάντα με προσοχή τηρώντας τα όρια. Και, όντως, γελάγαμε όλοι πολύ και εμείς και οι ακροατές μας. Μετά από την τηλεοπτική αναφορά του Γιώργου, άρχισε η αναπαραγωγή από τα διάφορα blogs και sites – ευτυχώς όχι όλα – των λεγομένων του Λιάγκα όπου αναφερόταν στο «επίμαχο» θέμα. Βεβαίως, χωρίς να υπάρχει πουθενά η δική μου θέση, γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να με πάρει τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τα λεγόμενα που με αφορούσαν και που έβαζαν στο δικό μου στόμα λέξεις που ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει, όχι στο ραδιόφωνο, αλλά ούτε και στον καθημερινό μου λόγο. Όχι μόνο δεν φρόντισαν να διασταυρώσουν την είδηση, αλλά με επέπλητταν κιόλας για όλα αυτά που «έλεγα» – σα δε ντρέπομαι λιγάκι… Βεβαίως, ανέφερα στο Γιώργο την ενόχλησή μου και ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έκανε πλάκα και πως δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα.

Και, άντε, ας πάει το παλιάμπελο, κλείσαμε το θέμα και παρακάλεσα αν μη τι άλλο τα sites και τα blogs που έγραψαν για το θέμα αυτό, να γράψουν και δυο λόγια για αυτά που ειπώθηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα. Και λίγο μετά, ξεκίνησαν να γράφουν. «Έξαλλη η Μανωλίδου ούρλιαζε στη ραδιοφωνική εκπομπή» … και από κάτω δυο λέξεις για ό,τι ειπώθηκε, δικαιολογώντας εννοείται το Γιώργο Λιάγκα – τύπου, έλα βρε αδερφέ μια πλάκα έγινε, κι αυτή πολύ στα σοβαρά το πήρε – σε καμία περίπτωση δεν κατέστη σαφές ότι ουδέποτε εγώ αναφέρθηκα σε «παίδαρους», «πολυελαίους» και «σεισμούς» αλλά με μεγάλα γράμματα το πόσο ούρλιαζα, ούσα έξαλλη. Υπήρχε πουθενά στο κείμενο το ηχητικό απόσπασμα; Εννοείται πως όχι. Γιατί να υπάρχει; Για να χαλάσει τον τίτλο; Για να μειώσει την είδηση; Όχι βέβαια. Για τον ίδιο λόγο που δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να με ρωτήσει αν όντως είχα πει όλα αυτά που ο Γιώργος Λιάγκας επικαλεστηκε ότι έχω πει στην τηλεοπτική εκπομπή του. Γιατί, αν υπήρχε και η δική μου απάντηση, θα χάλαγε το θεματάκι. Ε, λοιπόν για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ούτε τα είπα, ούτε έξαλλη είμαι. Και αν σας αρέσει».