Ευγενία Δημητροπούλου: Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον γάμο της

Ευγενία Δημητροπούλου

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την Ευγενία Δημητροπούλου και οι επαναλαμβανόμενες διαψεύσεις από τον Δημήτρη Ρουσσέτο.

Την είδηση πως σύντομα παντρεύεται «πήρε» η Φαίη Σκορδά από την Ευγενία Δημητροπούλου, το πρωί της Παρασκευής, στον αέρα του Πρωινού. Μάρτυρας άλλωστε και το όμορφο δαχτυλίδι στο χέρι της ηθοποιού.

Πολλοί, ωστόσο, έσπευσαν να προδώσουν ότι ο μέλλων γαμπρός θα είναι ο… πρώην σύντροφος της πρωταγωνίστριας του «Ήλιου», Δημήτρης Ρουσσέτος. Κάτι που φρόντισε ο ίδιος να διαψεύσει, επανειλημμένως, μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Το πρωί του Σαββάτου, μάλιστα, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN ανέφερε πως, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με την Ευγενία Δημητροπούλου, πράγματι δεν θα είναι ο Δημήτρης Ρουσσέτος ο γαμπρός. Και αυτό καθώς ο εκλεκτός που κέρδισε την καρδιά της είναι γιατρός στο επάγγελμα.

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου με χαμόγελο στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1.