Εβελίνα Παπούλια: Το κασέ της μετά τους Δύο Ξένους

Εβελίνα Παπούλια

«Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των Δύο Ξένων. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα», λέει η Εβελίνα Παπούλια.

Στα “κομμένα” αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του Κώστα Τσουρού, που προβλήθηκαν σήμερα στο «Καλύτερα δε γίνεται», είδαμε την Εβελίνα Παπούλια να μιλάει για τους Δύο Ξένους. Και συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κασέ της, το οποίο εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

«Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία των Δύο Ξένων. Το κασέ μου μετά ανέβηκε πάρα πολύ, καμία σχέση, η μέρα με τη νύχτα. Και μάλιστα στην επόμενη δουλειά είχα πάει να ζητήσω λιγότερα χρήματα. Δεν ήξερα τι παίζει στην αγορά. Και τους λέω “πείτε μου εσείς, δεν ξέρω”.

Μου λέει ένα ποσό και λέω “αν νομίζεις ότι αξίζω τόσα, εντάξει, τι να σου πω”. Και μου λέει “εντάξει, πάρτα καθαρά”. Ήταν τεράστια η διαφορά, καμία σχέση, τα διπλάσια λεφτά», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Η Εβελίνα Παπούλια πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι η αναλογία του τώρα. Όταν έπαιρνες τότε ένα εκατομμύριο που η αναλογία είναι 3000 ευρώ, δεν είναι το ίδιο. Και όταν έπαιρνες ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ήταν πολλά λεφτά».