Εβελίνα Παπούλια: Ξεκαθαρίζει για το περιστατικό με τους δημοσιογράφους – «Πρέπει να βγάλετε κάτι άσχημο»

Εβελίνα Παπούλια

Τι απαντά η ηθοποιός για την αποχώρησή της από το σημείο των δηλώσεων;

Στην κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε από το καστ της παράστασης «Εγώ, εγώ κι εγώ» συνάντησαν την Εβελίνα Παπούλια οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του εν λόγω έργου ρωτήθηκε για το περιστατικό με την αποχώρησή της από πρόσφατες δηλώσεις, καθώς φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις που της γίνονταν.

«Πήγαινα τουαλέτα, παιδιά. Είναι τόσο απλό. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να βγάλετε κάτι άσχημο», παραδέχεται η Εβελίνα Παπούλια μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Είχαν μπει όλες οι κάμερες μπροστά από την τουαλέτα. Εγώ πήγαινα στην τουαλέτα, με σταμάτησαν. Ευγενικά, λοιπόν, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω στις ερωτήσεις σας και κάποια στιγμή είπα μέσα μου: δεν αντέχω άλλο, πρέπει να φύγω», περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Και έτσι απάντησα: παιδιά, αφήστε το, να το ολοκληρώσουμε εδώ. Και για να σας το ολοκληρώσω: δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση να παρουσιάσω κάποια εκπομπή στην τηλεόραση. Δεν έχει συμβεί αυτό», ξεκαθαρίζει κλείνοντας το θέμα η Εβελίνα Παπούλια στην κάμερα του «I Love ΣουΚού».