Εβελίνα Παπούλια: «Ήταν υποτιμητικό, μετά μου ζήτησε συγγνώμη κι έκλαιγε»

Εβελίνα Παπούλια

«Στους Δυο ξένους δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο», λέει η Εβελίνα Παπούλια.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, τους Δύο Ξένους, αλλά και την υποτιμητική συμπεριφορά που δέχτηκε σε δουλειά.

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και θέλω. Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια.

Για την απόκτηση και δεύτερου παιδιού, αλλά και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο η εμφάνισή της για την απόκτηση ενός ρόλου, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου. Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου.

Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζαν, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα. Η εμφάνισή μου, μού άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο, ήταν πολύ τρελό!».

Η Εβελίνα Παπούλια, στάθηκε και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί κατά καιρούς στην πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση: «Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μου έχει συμβεί, έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, ήταν υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μου ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης».

Για τη σειρά Δύο Ξένοι, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε: «Στους Δυο ξένους δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο».