Εβελίνα Παπούλια: «Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στους Δύο Ξένους μόλις γέννησα! Ήταν μια ιστορία…»

Εβελίνα Παπούλια

«Ο Νίκος είχε πάει στην παραγωγή και είχε πει…».

Για τη σειρά “Δύο Ξένοι” μίλησε η Εβελίνα Παπούλια στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, στη συμμετοχή της Δέσποινας Βανδή στο σίριαλ, αλλά και σε ένα περιστατικό με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Οι Δύο Ξένοι ήταν ένας συγκλονιστικός σταθμός στην καριέρα μου και ταυτόχρονα όσο καλός είναι ένας σταθμός, άλλο τόσο κακό μπορεί να σου κάνει. Σε εγκλωβίζει, σε δυσκολεύει στις επιλογές σου… Άμα θες να κάνεις το ίδιο πράγμα, είσαι οκ. Επειδή εγώ δεν ήθελα ποτέ να κάνω τα ίδια πράγματα, ήταν λίγο ζόρικο. Εξελίχθηκα γιατί είχα πει πολλά όχι σε παρόμοια πράγματα, έκανα συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Μπορούσα, αλλά θέλω να σου πω ότι την επιτυχία έτσι όπως μπορεί κάποιος άλλος να την εξαργυρώσει, δεν την έχω εξαργυρώσει.

Τη δεύτερη σεζόν είχα μείνει έγκυος. Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στη σειρά μόλις γέννησα. Ήταν μια ιστορία που έπρεπε κάπως να ανοίξει γιατί εγώ είχα γεννήσει κι έπρεπε να θηλάσω κιόλας… Και κάποια στιγμή με κόψανε από το θηλασμό, στις πολύ λίγες μέρες, διότι ο Νίκος είχε πάει στην παραγωγή και είπε “να σας πω, κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και με την Εβελίνα”. Ήταν μεγάλη η απουσία και με έφεραν άρον άρον», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!