Εβελίνα Παπούλια για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν κανιβαλισμός, ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις»

Εβελίνα Παπούλια

Όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στο Ενώπιος Ενωπίω...

Τον Νίκο Χατζηνικολάου συνάντησε η Εβελίνα Παπούλια τη νύχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και την καριέρα της, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για την συνεργασία που είχε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά «Δυο ξένοι», το απρόσμενο φευγιό του καθώς και τον τρόπο διαχείρισης των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Είναι κάτι το οποίο δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ, υπάρχει μια συνέχεια και πάντα λέω ότι τον αγαπώ. Δεν λέω ότι τον αγαπούσα. Δεν υπάρχει παρελθόν για μένα. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την ζωή και την καριέρα μου».

«Είχα πάθει ένα πολύ έντονο σοκ τότε και δεν ήθελα καθόλου να μιλήσω γύρω από αυτό. Είχα σοκαριστεί και ακόμα ταράζομαι λίγο».

«Θεωρώ ότι ήταν κανιβαλισμός καθαρός ο τρόπος που ορισμένα μέσα προσέγγισαν τον θάνατο. Δηλαδή το να μην σέβεσαι έναν ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του θεωρώ ότι είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις σε κάποιον» πρόσθεσε η ηθοποιός στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, έπρεπε να βρεις τον τρόπο να τον προσεγγίσεις για να σου ανοιχτεί. Ήταν κλειστός άνθρωπος, πάρα πολύ γλυκός και αγαπούσε πάρα πολύ τις γυναίκες όντας πολύ κύριος απέναντι τους. Μόνο ζεστά πράγματα μπορώ να θυμάμαι».