Εβελίνα Παπούλια: «Δεν μου αρέσει καθόλου να εγκλωβίζομαι»

Εβελίνα Παπούλια

"Δεν είναι ντόμπρος να προσβάλλεις τον άλλον γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια" ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια

Στο φλΕΡΤ βρέθηκαν καλεσμένοι η Εβελίνα Παπούλια κι ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, οι οποίοι μίλησαν για την συνεργασία τους στον ραδιόφωνο. Μάλιστα η Εβελίνα ανέφερε το πως λειτουργεί ως άνθρωπος στις σχέσεις της αλλά και πως νιώθει όταν της λένε ότι η κόρη της της μοιάζει .

Η ηθοποιός δήλωσε για το γάμο: «Εγώ είμαι φουλ της ελευθερίας. Δεν μου αρέσει καθόλου να εγκλωβίζομαι. Αν τυχόν το νιώσω ή κάποιος να με θεωρεί σίγουρη και σταθερή, παθαίνω εγκλωβισμό. Δεν ξέρω αν όσο μεγαλώνω θα αλλάξει αυτό το πράγμα αλλά σίγουρα θέλω ελευθερία με σχέση. Αν είναι πολύ καταπιεστική η σχέση, με ζορίζει.»

«Δεν ξέρω αν δίνω ελευθερία στον άλλον. Δεν ξέρω αν είναι τόσο όση απαιτώ. Ό,τι αρνητικό θα το γυρίσω σε θετικό. Δεν είμαι αγενής. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση. Μερικοί άνθρωποι λένε είμαι πολύ ντόμπρος. Δεν είναι ντόμπρος να προσβάλλεις τον άλλον γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια. Είμαι ένας άνθρωπος που θα καταλάβεις αμέσως πως. Δεν κρύβω κάτι.»

Για την κόρη της Αφροδίτη είπε ότι δεν νιώθει ότι μοιάζουν όσο λένε κι ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να χαράξει την δική του πορεία.