Εβελίνα Παπούλια: «Αν δω την κόρη μου στεναχωρημένη θα του πάρω… το κεφάλι»

Εβελίνα Παπούλια

"Δεν υπάρχει σχέση μετά την απιστία"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Ελένη» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σπίτι είναι» μίλησε για την ταύτιση με τον ρόλο της Ράνιας, τις σκέψεις της για την απιστία σε μια σχέση αλλά και τον τον ρόλο της πεθεράς που θα χρειαστεί κάποια στιγμή να υποδυθεί στη ζωή της.

«Νομίζω πως ο χρόνος και όχι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια. «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να κάνει απιστία. Καλύπτει μάλλον δικές του ανασφάλειες και δικά του κενά».

«Όταν είσαι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει, που θέλει να βρίσκεται και γιατί βρίσκεται με τον άνθρωπο αυτόν δεν έχει ανάγκη για κάτι άλλο» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

«Για μένα δεν υπάρχει σχέση μετά την απιστία» σχολίασε η Εβελίνα Παπούλια, προσθέτοντας: «Η αρρωστημένη ζήλια δεν είναι ωραίο πράγμα. Δεν μου αρέσει. Δεν είμαι ζηλιάρα, όμως, είμαι άνθρωπος που θέλω όταν κάποιος με συνοδεύει να είναι κύριος».

Όσον αφορά την σχέση με την αγαπημένη της κόρη, η Εβελίνα δήλωσε με χαμόγελο: «Με την κόρη μου, την Αφροδίτη, τα συζητάμε όλα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να την κριτικάρω, εάν δεν μου το ζητήσει, αλλά της έχω πει πως είμαι μαζί της. Δεν θέλω να είναι ποτέ στεναχωρημένη».

«Νομίζω πως θα είμαι καλή πεθερά» σημείωσε για να συνεχίσει με χιούμορ, «Δεν ξέρω αν την δω πολλές φορές στεναχωρημένη πως θα νιώθω για τον σύντροφο της. Αν είναι στεναχωρημένη θα του πάρω το κεφάλι».

«Είμαι ένας άνθρωπος καριέρας, ανεξάρτητη, σχολαστική όπως είναι και η Ράνια στη σειρά» κατέληξε η πρωταγωνίστριας της σειράς «Σπίτι είναι».