Εβελίνα Νικόλιζα: «Του το γυρίζω πίσω και τον προσβάλλω και γω δημόσια»

Εβελίνα Νικόλιζα

"Κατάλαβα ότι το πιο καλό που έχω να κάνω, για μένα, είναι να γίνω καθρέφτης τους" ομολογεί η Εβελίνα Νικόλιζα.

Με αφορμή την επιστροφή στο «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, η Εβελίνα Νικόλιζα μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρη την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, η νεαρή ερμηνεύτρια και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δεχθεί στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Νικόλιζα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που συνεχίζουμε στην εκπομπή γιατί ήταν τέσσερα πολύ ωραία και γεμάτα χρόνια, μέσα στα οποία έχουμε γίνει σαν οικογένεια. Δεν έχει γραφτεί κάτι για μένα που να με έχει στεναχωρήσει, εννοώ σε κάποιο σάιτ, σίγουρα όχι».

«Σε σχόλια όμως, ναι, εννοείται και τον πρώτο καιρό δεν το αντιμετώπιζα αλλά στεναχωριόμουν λίγο και έλεγα: «μην απαντήσεις». Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι το σωστό, το πιο καλό που έχω να κάνω για μένα, είναι να γίνω ο καθρέφτης τους. Οπότε, όταν κάποιος με προσβάλλει δημόσια, του το γυρίζω πίσω και τον προσβάλλω και γω δημόσια. Ίσως να καταλάβει έτσι πως λειτουργεί».

«Φέτος δεν ξέρω αν θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό στην εκπομπή. Ετοιμάζουμε πράγματα διάφορα αλλά πάντα έχουμε την καλύτερη στο τιμόνι, που είναι η Ναταλία Γερμανού οπότε το βλέπουμε μαζί και, αν κάτι προκύψει, θα το δείτε στις οθόνες σας» πρόσθεσε, ακόμα, η Εβελίνα Νικόλιζα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.