Εβελίνα Νικόλιζα: Ξεκαθάρισε τα πράγματα για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Εβελίνα Νικόλιζα

Θα την δούμε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη;

Το προηγούμενο διάστημα, μετά την πρώτη γνωριμία παρουσία της μητέρας της Μπέσσυς Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα κέρδισε με το χαρακτήρα της μια θέση στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη. Όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια, αυτά θέλει να τα βλέπει στην πράξη και έτσι η Εβελίνα Νικόλιζα εμφανίστηκε αρκετές φορές στην εκπομπή του Alpha μιας και με την Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να έχουν μια ξεχωριστή χημεία. Παρόλα αυτά, όταν την ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας, η νεαρή τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως δεν της έγινε κάποια πρόταση και πως ήταν απλώς καλεσμένη στην εκπομπή.

[dfp_ads id=236982]

«Ούτε το είχα διαψεύσει, ούτε είχα πει ότι ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Απλώς εγώ πήγαινα σαν καλεσμένη, δεν μου έγινε κάποια πρόταση.

Το έχω σκεφτεί αλλά δεν ξέρω αν θα το έκανα. Από τη μία μου αρέσει πολύ και από την άλλη δεν ξέρω… Ότι δεν είναι δουλειά μου, δεν είναι. Αλλά πλέον έτσι όπως είναι τα πράγματα, δεν ξέρω αν ο καθένας μας έχει την πολυτέλεια να κάνει τη δουλειά του μόνο.

Για αυτή τη δουλειά χρειάζεται η προβολή. Απλώς δεν ξέρω από πιο σημείο και μετά σταματάει αν κάνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο, το να είσαι σε 50 πράγματα μαζί. Δεν το συζητήσαμε το συγκεκριμένο θέμα, απλώς νομίζω ότι αν μου γίνει κάποια τέτοια πρόταση, θα σκεφτώ τα συν και τα πλην», ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία δεν έκρυψε πως θα την ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!