Ευδοκία Τσαγκλή: Πρεμιέρα με το αριστερό στο My Style Rocks – «Χάλια εικόνα, πολύ κιτς»

My Style Rocks

"Το κιτς αν δεν το έχεις, συνήθως δεν γίνεται σωστά και αυτό είναι πολύ κακό κιτς" τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Ευδοκία Τσαγκλή.

Από το Big Brother στο My Style Rocks βρέθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή το απόγευμα της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο σταθμός του Φαλήρου, «τα γυρίσματα του έβδομου κύκλου των εμφανίσεων των διαγωνιζόμενων πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Φεβρουαρίου πριν από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο τραυματίστηκε η Ευδοκία Τσαγκλή».

Έτσι, λοιπόν, εντυπωσιακή νέα διαγωνιζόμενη έκανε πρεμιέρα στην πασαρέλα του My Style Rocks χωρίς, ωστόσο, να ακούσει τα αναμενόμενα ενδεχομένως σχόλια από την κριτική επιτροπή. » Ήσουν μια έκπληξη με αυτή την πολύ ευχάριστη ενέργεια που μπήκες αλλά αυτό που βλέπω σήμερα είναι πάρα πολύ κιτς! Και το κιτς αν δεν το έχεις, συνήθως δεν γίνεται σωστά. Αυτό είναι πολύ κακό κιτς. Ασύνδετα πράγματα και η εικόνα είναι χάλια» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης στην πρώτη του κριτική προς την Ευδοκία Τσαγκλή.

«Είναι χάλια και δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα. Είναι ωραία κομμάτια που μπορείς να τα βάλεις σε διαφορετικές περιστάσεις» συμπλήρωσε ο σχεδιαστής μόδας και κριτής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Στο κομμάτι του κιτς συμφώνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ σε αυτό των ασύνδετων πραγμάτων συμφώνησε ο Δημήτρης Σκουλός για τη νέα παίκτρια του My Style Rocks.