Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η υιοθεσία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η βαθιά πληγή

Ευδοκία Ρουμελιώτη

Την καρδιά της άνοιξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην "Ελένη".

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Εκεί η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική της ζωή καθώς και την προσπάθεια να υιοθετήσει ένα αγοράκι. Η υιοθεσία, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και αποτελεί ένα κομμάτι που την πλήγωσε βαθιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτός που το πέρασε πιο δύσκολα όλο αυτό, ήταν ο γιος μου. Γιατί ο Δημήτρης ήταν πολύ μικρός, ήταν με ένα παιδάκι, ένα αδερφάκι στο σπίτι, οπότε το παιδάκι αυτό έφυγε ξαφνικά… Ο Δημήτρης νομίζω ότι πέρασε το μεγαλύτερο ζόρι. Και αν με ρωτήσεις για όλο αυτό που έγινε, κουβαλάω ενοχές για τον Δημήτρη, ότι δεν έπρεπε να του το κάνω αυτό. Δεν νομίζω να τον ξαναδώ. Αυτό το παιδί θα είναι για πάντα μέσα μου, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Θέλω να είναι καλά. Δεν ελπίζω σε κάτι».

«Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά του συζύγου μου. Ο σύζυγός μου μου λέει να χαλαρώσω και πως είμαι καλή μητριά» πρόσθεσε επίσης η ηθοποιός στην κάμερα του Μεγάλου Καναλιού.