Ευδοκία Ρουμελιώτη για «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: «Δεν θέλω να το βλέπω, σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα»

Ευδοκία Ρουμελιώτη

"Θα μπορούσα όμως να κάνω τη μητέρα της μαθήτριας που ερωτεύεται τον δάσκαλο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα το έκανα με μεγάλη χαρά" δηλώνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη για ένα πιθανό remake της σειράς.

Την Ευδοκία Ρουμελιώτη εντόπισαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών σε βραδινή της έξοδο στην Αθήνα. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και τις επαναλήψεις της σειράς που προβάλλονται με επιτυχία μέχρι και σήμερα.

«Παναγία μου, αυτό είναι πολύ κακό, γιατί εγώ το βλέπω μπροστά μου και σκέφτομαι πώς ήμουν και πώς έγινα. Δεν θέλω να το βλέπω αυτό πολύ» αναφέρει με χιούμορ η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τις επαναλήψεις της επιτυχημένης σειράς του Ant1.

Πώς θα της φαινόταν ένα πιθανό remake; Η ίδια απαντά: «Τι να κάνω ακριβώς; Που ήμουν 23 ετών και είμαι 44. Τι να κάνει η Μαρίζα τώρα, για πες; Νομίζω ότι δεν θα δεχόμουν και δεν θα μπορούσε και να γίνει, γιατί ήταν η μαθήτρια με τον δάσκαλο».

Ωστόσο, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δίνει τη δική της ξεχωριστή πρόταση, λέγοντας: «Θα μπορούσα όμως να κάνω τη μητέρα της μαθήτριας που ερωτεύεται τον δάσκαλο. Αυτό θα μπορούσε να γίνει και θα το έκανα με μεγάλη χαρά».