Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Είναι ψέμα ότι έδειρα τη συναθλήτριά μου, υπάρχουν μάρτυρες»

Ευαγγελία Πλατανιώτη

«Έχουν γραφτεί για μένα κακά σχόλια για τον χαρακτήρα και το ήθος μου», λέει η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης διέψευσε και το άρθρο που είχε γραφτεί για την ίδια και έκανε λόγο για χειροδικία απέναντι σε μια συναθλήτριά της.

«Περίμενα καλύτερη θέση στο πανευρωπαϊκό, αλλά υπάρχουν και αδικίες στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Λίγες φορές στην καριέρα μου πήρα αυτό που άξιζα να πάρω. Κάθε χώρα πρέπει να έχει καλές δημόσιες σχέσεις με τις άλλες χώρες για να μη βρεθεί σε μειονεκτική θέση», είπε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είπε στη συνέχεια: «Έχουν γραφτεί για μένα κακά σχόλια για τον χαρακτήρα και το ήθος μου. Αυτό που γράφτηκε για μένα, ότι πλάκωσα στο ξύλο μια συναθλήτριά μου, δεν ισχύει. Το άρθρο ήταν μηνύσιμο, πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρο μου. Υπήρχαν μάρτυρες μπροστά για το συγκεκριμένο περιστατικό».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε και για τη συμμετοχή της στο Nomads: «Υπήρξε κόσμος που αναρωτιόταν γιατί πήγα στο Nomads. Υπήρχε ανταγωνισμός κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Το χειρότερό μου ήταν όταν μας έκαναν το τραπέζι οι ντόπιοι και τρώγανε με τα χέρια, ενώ πάνω στα φαγητά είχε μύγες».