Ευαγγελία Μουμούρη: Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», τα ευτράπελα στα γυρίσματα και το “Ευλόγησον”

Ευαγγελία Μουμούρη

«Βάζαμε σκονάκια σε κουτιά πίτσας και πάνω σε cd, ακόμα και σε πλάτη συνάδελφου», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί».

«Γίνεται μία συζήτηση για το αν θα συνεχίσει η “Ηλέκτρα” και την επομένη σεζόν. Το “Έκτο πάτωμα” στην Αθήνα θα είναι οι τελευταίες παραστάσεις που θα κάνουμε», είπε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη είπε στη συνέχεια για το ρόλο της στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Νομίζω ότι όλοι είχαμε περάσει υπέροχα τότε. Η ατάκα “Ευλόγησον” προέκυψε όταν μου είπε να το πω ο Γιάννης Μπέζος, ήθελε να το λέω συνέχεια. Τις Απόκριες παιδιά ντύνονταν “Ευλόγησον” και μου έστελναν φωτογραφίες».

Για τα ευτράπελα σε γυρίσματα, η Ευαγγελία Μουμούρη είπε: «Κάποια στιγμή σε γύρισμα τα φώτα ήταν περίεργα κι έπρεπε να κινούμαστε ανάλογα για να φωτιζόμαστε. Βάζαμε σκονάκια σε κουτιά πίτσας και πάνω σε cd, ακόμα και σε πλάτη συνάδελφου.

Σε ένα εορταστικό γύρισμα, πασχαλινό, είχαμε σκηνή γύρω από ένα κατσίκι. Κάναμε ώρες γύρισμα και από τη μία πλευρά, που δεν φαινόταν, το είχαμε φάει το κατσίκι, ενώ από την άλλη ήταν πάρα πολύ ωραίο, με την πετσούλα του. Και στις σκηνές βάζαμε τα σκονάκια μέσα στο κατσίκι».