Ευαγγελία Μουμούρη: «Είχα για χρόνια εκείνη τη σαμπάνια, δεν την άνοιξα ποτέ, έληξε»

Ευαγγελία Μουμούρη

"Θυμάμαι ακόμα τα λουλουδάκια που είχε εκείνο το σεντόνι. Ξάπλωνα εκεί και δεν το πίστευα. Αρρώστησα, ανέβασα 39 πυρετό", περιγράφει η αγαπημένη ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε το πρωινό της Πέμπτης 5/10 η Ευαγγελία Μουμούρη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη νέα παραγωγή της ΕΡΤ με τίτλο «Ηλέκτρα», συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων περιέγραψε την εμπειρία της από το πρώτο τηλεοπτικό γύρισμα που έκανε στην καριέρα της.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ανέβασα πυρετό, γιατί ήμουν χάλια. Έγινε ο μεγάλος σεισμός του ’99, το βράδυ δεν κοιμήθηκε κανείς. Το πρωί γύρισμα στο «Αριστοτέλης ο Άριστος», 6 πρώτα επεισόδια», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Η μακιγιέρ δεν ήθελε να κατέβει κάτω στο πλατό στου Καραγιάννη, μας έβαφε στον δρόμο. Και από μαλλιά έκαναν ό,τι ήξεραν. Έβλεπα κάτι μπλε σκιές εδώ, κάτι αυτά. Δεν με αναγνώριζα, άλλα είχαμε κάνει στο fitting», περιγράφει στην κάμερα της ΕΡΤ η γνωστή ηθοποιός.

«Την πρώτη μέρα είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου με σαμπάνιες για το πρώτο επεισόδιο. Με το που ξεκινάνε οι τίτλοι και βγαίνει το όνομά μου, αρχίζουν «Μπράβο! Μπράβο!». Αρχίζει η πρώτη σκηνή και δεν περνούσα καλά», αφηγείται στη συνέχεια η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Μετά τη δεύτερη-τρίτη σκηνή, τους λέω: φύγετε, δεν είμαι καλά. Θυμάμαι ακόμα τα λουλουδάκια που είχε το σεντόνι, κάτι αμερικάνικα ήταν αυτά. Ξάπλωνα εκεί και δεν το πίστευα. Αρρώστησα, ανέβασα 39 πυρετό», παραδέχεται χαρακτηριστικά.

«Είχα για χρόνια εκείνη τη σαμπάνια. Δεν την άνοιξα ποτέ, έληξε», καταλήγει στην περιγραφή της η Ευαγγελία Μουμούρη.