Ευαγγελία Μουμούρη: «Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς»

Ευαγγελία Μουμούρη

"Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο. Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί" δήλωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Για τον γάμο της και την σχέση της με την κόρη του συζύγου της μίλησε η Ευαγγελία Μουμούρη καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν.

«Μετά πήγαμε σπίτι και δεν κάναμε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά. Την Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο. Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά; Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά» πρόσθεσε η Ευαγγελία  Μουμούρη.