Ευαγγελία Μουμούρη: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την ατάκα «Ευλόγησον»

Ευαγγελία Μουμούρη

"Συνάδελφοί μου που είναι μικρότεροι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: έλα, ο φίλος μου θέλει να του πεις το ευλόγησον" παραδέχεται η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στη στήλη Viral Ατάκα του Breakfast@Star και αποκάλυψε την ιδέα πίσω από την ατάκα «Ευλόγησον», που την χαρακτήρισε στη συμμετοχή της στη σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί του MEGA.

«Η viral ατάκα μου, που με πολύ μεγάλη χαρά έμαθα ότι είναι viral, είναι το: ευλόγησον. Ειπώθηκε στο σήριαλ Ευτυχισμένοι Μαζί. Την πρώτη μέρα που πήγα στα γυρίσματα κάναμε αυτό το styling με όλους εκείνους τους κότσους και όλα αυτά τα ταλαίπωρα, που χάρηκα πάρα πολύ όταν με είδα έτσι. Είδα αυτό το styling και είπα: πω πω, δεν είμαι όμορφη, τι πρέπει να κάνω, ας παίξω», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Αυτή η ατάκα δεν υπήρχε στο σενάριο. Ο Γιάννης Μπέζος αλλάζοντας τις ατάκες μου λέει θα πεις στο τέλος της φράσης: ευλόγησον», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Γέλασε πάρα πολύ το συνεργείο. Από ένα ένστικτο που μόνο εκείνος έχει μου είπε: θα βάζεις το «ευλόγησον» όποτε σου ‘ρχεται, ακόμα και άσχετα», αποκαλύπτει η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Συνάδελφοί μου που είναι μικρότεροι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε: έλα, ο φίλος μου θέλει να του πεις το ευλόγησον. Οπότε κάνω παραγγελιές. Δεν έχω βάλει τιμή αλλά νομίζω ότι θα το κάνω από δω και στο εξής»