Ευαγγελία Δερμετζόγλου: Το έπαθλο του Survivor και η σχέση της σήμερα με την Ορθούλα Παπαδάκου

Ευαγγελία Δερμετζόγλου

Δείτε όλα όσα είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου για το Survivor και την Ορθούλα Παπαδάκου.

Στο πλατό της εκπομπής “Ευτυχείτε” βρέθηκε σήμερα η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία μίλησε για τη δική της εμπειρία στο Survivor, το έπαθλο που κατέκτησε και τη σχέση της με την Ορθούλα Παπαδάκου.

«Εγώ είχα βγάλει στο Survivor τον αληθινό μου χαρακτήρα, έλεγα την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η οποία αλήθεια είναι σκληρή. Χωρίς βέβαια να προσβάλλω κανέναν, ούτε προσωπικά ούτε για κανέναν λόγο. Ναι, τότε είχαμε πει με την Ορθούλα ότι θα μοιραστούμε το έπαθλο. Βεβαίως και μιλάμε ακόμα, καλά είναι το κορίτσι μου. Πήρα το έπαθλο και της έδωσα τα μισά. Ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο», είπε αρχικά η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

«Όταν βγήκα μου την έπεσαν όλοι, οι δικοί άνθρωποι, οι γνωστοί μου και μου έλεγαν “τι είναι αυτά που κάνεις; Μη τολμήσεις, είσαι χαζή;”. Και τους είπα ότι αν δεν ήταν δίπλα μου η Ορθούλα να με στηρίξει και να την στηρίζω, δεν θα κέρδιζα, δεν θα ήμουν καν στο παιχνίδι, θα είχα φύγει. Καμία σχέση, ήταν πολύ πιο σκληρό εκείνο το Survivor. Εμείς δεν είχαμε έπαθλα φαγητού, δεν μπορούσαμε να ψαρέψουμε. Ήταν τραγικά δύσκολο. Βλέπω το τωρινό και είναι παιχνίδι», πρόσθεσε επίσης η Ευαγγελία Δερμετζόγλου.