Ευαγγελία Αραβανή: Αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα…

Θα την δούμε στην παρουσίαση του «Dancing with the stars»;

 Όμορφη και χαμηλών τόνων η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και την εφημερίδα Ελεύθερο Τύπο και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ μίλησε και για τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος φέτος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του MEGA.

Επιστρέφεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Πως θα σε βρουν το φθινόπωρο και η νέα τηλεοπτική σεζόν;

Έχω διάφορα πράγματα να συζητήσω. Αυτά που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι θα συνεχίσω τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές που μεταδίδονται σε σταθμούς της περιφέρειας. Επιπλέον, θα έχω μία συνεργασία με τον ΑΝΤ1 Κύπρου και μία καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάσω, η οποία σχετίζεται με επαγγελματίες σεφ. Τα γυρίσματα ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες και πιστεύω ότι από Οκτώβριο θα ξεκινήσει να προβάλλεται.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα το όνομα σου και για την παρουσίαση των παρασκηνίων του νέου κύκλου του σόου «Dancing with the Stars». Οι φήμες ισχύουν;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω να ανακοινώσω κάτι με βεβαιότητα. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα ξέρουμε όλοι καλύτερα (γέλια) Τα καλά νέα εξάλλου, μαθαίνονται γρήγορα. 

Έχεις κι άλλες προτάσεις για τη μικρή οθόνη;

Η συζήτηση με τον ΑΝΤ1 Κύπρου έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Έπειτα, προέκυψε άλλη μια πρόταση  για να συμμετάσχω σε πάνελ εκπομπής, την οποία όμως απέρριψα. Για τις ανάγκες του κόνσεπτ στην Κύπρο θα πηγαινοέρχομαι κάποιες φορές την εβδομάδα και όπως είναι λογικό, δεν προλαβαίνω να κάνω κάτι άλλο σε καθημερινό επίπεδο.

Πώς βλέπεις την επιλογή του Μάκρου Σεφερλή για το πρωινό του MEGA;

Μου αρέσει που άκουσα ένα τόσο διαφορετικό όνομα για την πρωινή ζώνη. Είναι… χείμαρρος, με τη δική του προσωπικότητα, έντονο χιούμορ, μου αρέσει πολύ. Για να είμαι ειλικρινής περιμένω να τον δω με αγωνία. Ο μόνος μου ενδοιασμός, εεπιδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι το κατά πόσο θα μπορεί να βάζει stop στο χιούμορ και τα πειράγματα του.

Διαβάστε ακόμα:

Ευαγγελία Αραβανή: «Πήγα να πάρω μια «ευκαιριούλα» στην τηλεόραση αλλά μου την έκοψαν ξαφνικά»
Ευαγγελία Αραβανή: Απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της…

Ευαγγελία Αραβανή: Άναψε φωτιές με τη φωτογραφία της από την παραλία