Ευαγγελία Αραβανή: Απαντά για το κόψιμο της Σπυροπούλου από το DWTS6! Η αντίδραση για τη συμμετοχή της στο Survivor…

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία Αραβανή δίνει τέλος στις φήμες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το Dancing with the stars.

Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν μια μακρά ιστορία. Πίσω το 2012 οι δυο τους βρέθηκαν στο Μες στην καλή χαρά, αλλά στο τέλος μπορούσε να μείνει μόνο μία.

Για το πως και το γιατί μπορείτε να πάρετε μια γεύση ΕΔΩ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει το προηγούμενο διάστημα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δώσει τα χέρια για το Dancing with the stars, αλλά τα πάντα άλλαξαν σε μια στιγμή κι έτσι απόψε θα την δούμε να μπαίνει στο Survivor, αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Η φημολογία πως η Ευαγγελία Αραβανή άσκησε βέτο για τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Dancing with the stars προέκυψε μάλλον εύκολα με τέτοιο παρελθόν, ωστόσο η στάση της παρουσιάστριας του show χορού του ΑΝΤ1, ήταν πως όλα αυτά μάλλον ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτό είναι αστείο. Γελάω πραγματικά σας το λέω! Γιατί εγώ έμαθα τους διαγωνιζόμενους αφότου έκλεισα τη συνεργασία. Μου είπαν «είναι αυτοί». Ούτε με ρώτησαν, ούτε μου ζήτησαν τη γνώμη μου. Και να ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα», δήλωσε η Ευαγγελία Αραβανή στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για το θέμα.

Ξενιτεύτηκε η κοπέλα για το Survivor.

«Έφυγε ε; Το άκουσα αλλά δεν ήμουν σίγουρη. Εσείς τα ξέρετε καλύτερα από εμένα.»

Ήθελε να κάνει κάτι λατινικό φέτος, πήγε στον Άγιο Δομίνικο.

«Ναι», αρκέστηκε να πει με καμία διάθεση να σχολιάσει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…