Έβαλε τα κλάματα στο Survivor η Χριστίνα Κεφαλά και «πυροβόλησε» τον Νίκο Μπάρτζη

Survivor

"Αισθάνομαι απάνθρωπος και πως είμαι ένα σκουπίδι" τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης στο Survivor!

Την υποψηφιότητα στο Survivor της Τρίτης, έπειτα από την ψήφο που της έδωσε ο Νίκος Μπάρτζης, δεν είδε η Χριστίνα Κεφαλά με καλό μάτι και ξέσπασε σε κλάματα. Παράλληλα, η νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδας «απασφάλισε» κατά του συμπαίκτη της με βαριές κουβέντες.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε μέσα σε όλα πως «ο τραυματισμός μου ήταν σίγουρα ένα μεγάλο τράνταγμα για μένα, ωστόσο δεν τα παρατάω. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι, δεν το βάζω με τίποτα κάτω. Και δέκα φορές να πέσω, θα σηκωθώ 100. Και 200 και 300! Δεν νομίζω ότι για μένα έχει τελειώσει το παιχνίδι και ήρθε η ώρα να φύγω. Ίσα ίσα που θεωρώ ότι έχω ακόμα να δώσω, να μάθει ο κόσμος για μένα και για τον χαρακτήρα μου, για την αγωνιστικότητα μου. Είναι πολύ νωρίς να φύγω».

«Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι» πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένη η παίκτρια των Μπλε. «Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα».

Τότε τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης προκειμένου να στηρίξει τους λόγους για τους οποίους «έδωσε» την συμπαίκτρια του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. «Άμα ήθελα να χτυπήσω την Χριστίνα για το πρόβλημα της υγείας της νομίζω πως θα ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος. Πολλές φορές έχει πει ότι πονάει και δεν μπορεί”.

“Εφόσον εγώ παραμένω στο παιχνίδι και σηκώνομαι σε δύο μέρες, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μου πει για την υγεία μου το παραμικρό! Και δεν σου το επιτρέπω» ξέσπασε βουρκωμένη η υποψήφια προς αποχώρηση προς τον Νίκο Μπάρτζη. «Είμαι πολύ περήφανη και στη μάνα μου τώρα που με βλέπει»!

Με τη σειρά του, ο Νίκος Μπάρτζης πρόσθεσε πως «με αυτά που λένε όλοι αισθάνομαι απάνθρωπος τελειως, ότι είμαι ένα σκουπίδι που την ψηφίζω και δεν ισχύει αυτό».