Έβαλε τα κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης την ώρα της συνέντευξης!

Τι είπε για τον αδελφό που έχασε από πείνα;

Καλεσμένος στο MEGA με ΜΙΑ o Γιώργος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια όπου όπως είχε δηλώσει πρόσφατα είχε χάσει το ένα από τα αδέλφια του από πείνα. «Τον έναν τον χάσαμε πολύ μικρό. Όχι μόνο τον δικό μου, χαθήκαν κι άλλα παιδάκι τότε από πείνα. Δεν τον θυμάμαι καθόλου 5 – 6 χρονών ήταν.» ενώ συνεχίζοντας ανέφερε πως εξαιτίας των δυσκολιών της οικογένειας  δεν έγινε γνωστός από νεαρή ηλικία «Θα μπορούσα να είχα γίνει 10 χρόνια πριν γνωστός, αλλά το πρόβλημα μου ήταν αυτό με την οικογένεια μου. Όλοι δουλεύαμε για να στηρίξουμε το σπίτι μας. Και ήρθα εδώ να δουλέψω πάνω από όλα. Ήμουν πιτσιρίκος 14 χρονών. Έκανα διάφορες δουλειές. Ήρθε η ωραία στιγμή. Ας τα ξεχάσουμε όλα, ας φύγουμε από τη μιζέρια.»

Στη συνέχεια της τηλεοπτικής τους κουβέντας, ο Μάρκος Σεφερλής ρώτησε τον λαϊκό τραγουδιστή για την θεατρική εμπειρία που είχε την περασμένη σεζόν στην παράσταση «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας»:
«Μη μου το θυμίζεις αυτό. Αγαπούσα το θέατρο και αγαπούσα τους ηθοποιούς. Τώρα τους λατρεύω όλους. Αυτή η παράσταση και αυτοί οι ηθοποιοί με κάναν και ραγίζει η καρδιά μου και δεν μπορώ να σου τα πω τι πέρασα. Συγκινούμαι γιατί μου τα έδωσαν όλα απλόχερα. Δώστε μου μια χαρτοπετσέτα παιδιά! Μου τα δώσαν όλα. Και η Ελένη Κούρκουλα, την ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα τα παιδιά που έπαιζαν. Έχουμε τεράστια διαφορά εμείς οι τραγουδιστές από τους ηθοποιούς. Καταρχήν έχετε απίθανη πειθαρχία. Ήταν ωραία. Την έχω τοποθετήσει αυτή τη σεζόν και τους ηθοποιούς αυτούς στην καλύτερη μου γωνιά.»

https://www.youtube.com/embed/aNaE3gKnTVs