Έβαλε τα γέλια η Σκορδά με τη διήγηση της Κοντού! «Ήταν μαχαιρωμένος στην κοιλιά, χοντρός, γυμνός…»

Φαίη Σκορδά

«Τηλεφωνήσαμε και ήρθε το 166. Όπως ήμουν στο φορείο και περίμενα τη σειρά μου…».

Η Μάρω Κοντού και ο Κώστας Βουτσάς ήταν σήμερα καλεσμένοι στο Πρωινό. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε την περιπέτεια που πέρασε πριν λίγο καιρό με το γόνατό της, όπου αναγκάστηκε να πάει στο ΚΑΤ. Εκεί λοιπόν, στο νοσοκομείο ατυχημάτων, συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο και αφηγήθηκε, με τη Φαίη Σκορδά να την ακούει και να έχει… λιώσει στο γέλιο.

«Πάω να ανέβω τα σκαλιά του θεάτρου από τα καμαρίνια προς τα πάνω τρέχοντας γιατί με πήραν ότι ήρθε το ταξί μου. Κι αισθάνομαι ένα κρακ στο γόνατο και με το κρακ λυγίζει αυτό και χτυπάω όλο το γόνατο στο μάρμαρο. Πάω σπίτι, πάω να κατέβω από το ταξί και είναι ο πόνος διπλός, ξανακάνει ένα κρακ. Φωνάζω έναν φίλο μου και μου είπε να πάμε στο ΚΑΤ.

Τηλεφωνήσαμε και ήρθε το 166. Όπως ήμουν στο φορείο και περίμενα τη σειρά μου, ακούω κάτι φωνές και μπαίνει ένας μαχαιρωμένος. Ένας 60άρης χοντρός, γυμνός, μαχαιρωμένος στην κοιλιά, η γυναίκα του να ουρλιάζει… Και περνάει κουτσαίνοντας δίπλα μου, εγώ στο φορείο, μου λέει “η Κοντού είσαι εσύ;”», είπε η Μάρω Κοντού.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!