Eurovision: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου

Eurovision

Η Κύπρος διαγωνίζεται στο α' μισό του Β' Ημιτελικού στις 11 Μαΐου μαζί με την Ελλάδα.

Οι προετοιμασίες για τον 67ο μουσικό Διαγωνισμό της Eurovision συνεχίζονται και οι διαγωνιζόμενες χώρες είναι υποχρεωμένες μέσα στο επόμενο 10ήμερο να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες επιλογής των καλλιτεχνών και των τραγουδιών που θα τις εκπροσωπήσουν τον Μάιο στο Λίβερπουλ.

Σήμερα ήταν η σειρά της Κύπρου να δώσει στη δημοσιότητα το κομμάτι «Break a Broken Heart» του Andrew Lambrou. Η κυκλοφορία έγινε το πρωί μέσα από το επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει ένα μικρό απόσπασμα που άφησε θετικές εντυπώσεις στους Eurofans.

Τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου υπογράφουν οι Jimmy Jansson και Thomas Stengaard (στίχοι και μουσική), οι οποίοι έχουν συνθέσει στο παρελθόν και άλλα τραγούδια στη Eurovision του Αζερμπαϊτζάν, της Γερμανίας, της Κύπρου, της Δανίας και του Αγίου Μαρίνου.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στο α’ μισό του Β’ Ημιτελικού στις 11 Μαΐου μαζί με την Ελλάδα, διεκδικώντας ένα από τα 10 εισιτήρια που θα την οδηγήσουν στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης.