Eurovision: Αναβλήθηκε εκ νέου η παρουσίαση του τραγουδιού της Ελλάδας;

Victor Vernicos

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η κυκλοφορία του κομματιού του Victor Vernicos.

Εκ νέου αναβολή, όπως όλα δείχνουν, πήρε η παρουσίαση του τραγουδιού What They Say, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision. Αν και σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε εκπομπή της ΕΡΤ, το οποίο ήθελε το video clip του κομματιού να προβάλλεται σε επίσημη πρώτη μετάδοση σήμερα, Παρασκευή 10/3, μία νέα αναβολή έρχεται να το βάλει ξανά στον «πάγο».

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε χθες μέσα από το «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την είδηση πως το τραγούδι του Victor Vernicos επρόκειτο να παρουσιαστεί για πρώτη φορά σήμερα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν η μετάδοση θα γινόταν μέσω της δικής του ή κάποιας άλλης εκπομπής της ΕΡΤ. Το γεγονός επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα Eurovisionworld.com.

Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 9/3 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η είδηση πως νεότερη ενημέρωση από την ΕΡΤ αναβάλλει εκ νέου την παρουσίαση του κομματιού, σημειώνοντας πως ουδέποτε ο Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το γεγονός.

ΕΡΤ

Ως εκ τούτου, η τελική ημερομηνία παρουσίασης του ελληνικού τραγουδιού για τη Eurovision παραμένει άγνωστη. Βέβαια, οι κανονισμοί της EBU υποχρεώνουν τις συμμετέχουσες χώρες να κυκλοφορήσουν τα κομμάτια τους το αργότερο έως τις 13 Μαρτίου. Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι μία από τις 4 εναπομείνασες χώρες που δεν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα το τραγούδι τους.