"Την Klavdia την νιώθω λες και είναι η αδελφή μας, η ξαδέλφη μας, η φιλενάδα μας" υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου.
Τη πρόκριση της Ελλάδας με την Klaνdia στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2025 σχολίασε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου μαζί με την υπόλοιπη παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια πολύ τρυφερή δήλωση για τη νεαρή συνάδελφο της.
Ειδικότερα, η Ελένη Χαυζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “την Klavdia την νιώθω, όπως νομίζω και όλοι μας, λες και είναι η αδελφή μας, η ξαδέλφη μας, η φιλενάδα μας. Είναι λες και είναι οικογένεια μας. Είναι ένα κορίτσι πρότυπο”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εγώ θέλω η κόρη μου αυτές τις κοπέλες να έχει πρότυπο, αυτά τα τραγούδια να έχει πρότυπο. Δεν μπορώ να την περιγράψω. Μιλάμε για ένα κορίτσι με ήθος”.
“Πόσο χαρούμενη ήταν η Klavdia μόλις άκουσε το όνομα της, χοροπηδούσε! Αυτή η απλότητα που βγάζει αυτό το κορίτσι, θα το πω και θα το ξαναπώ, είναι αξιοθαύμαστη” επισήμανε, με τη σειρά του, ο Ετεοκλής Παύλου για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2025.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ