Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: «Ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα»

Μαρίνα Σάττι

"Το σκεφτόμουν περίπου μια εβδομάδα" παραδέχθηκε η Μαρίνα Σάττι για την απόφαση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

H Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού το πρωινό του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 αναφέρθηκε στην απόφαση να βρεθεί για πρώτη φορά στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ξαναπεί ότι η Eurovision μου είχε προταθεί και πιο παλιά από την ΕΡΤ αλλά τα προηγούμενα χρόνια είχα έναν δίσκο που ετοίμαζα και ήθελα να μάθω και γω πιο πολλά πράγματα. Ήθελα να νιώσω πιο σίγουρη, πιο έμπειρη και δεν ξέρω, θα δείξει κιόλας».

«Φέτος με πήραν τηλέφωνο από τη δισκογραφική μου εταιρεία, μου είπαν ότι έχει έρθει αυτή η πρόταση και αντανακλαστικά πάλι μου βγήκε ένα «δεν ξέρω». Κοιμήθηκα όμως, ξύπνησα και το σκεφτόμουν περίπου μια εβδομάδα».

«Αφού το συζήτησα και με τους κοντινούς μου ανθρώπους, για να είμαι ειλικρινής ένιωσα πως τώρα είναι η ώρα να γίνει» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρίνα Σάττι στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.