Eurovision 2024: Η πρώτη εικόνα από την εντυπωσιακή σκηνή σε σχήμα σταυρού

Eurovision

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός δίνει τη δυνατότητα του στησίματος αλλά και της τηλεοπτικής κάλυψης των συμμετοχών σε 360 μοίρες.

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες στη Malmo Arena όπου και θα διεξαχθεί ο φετινός 68ος μουσικός διαγωνισμός της Eurovision. Οι τεχνικές διαδικασίες φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλους τους, αφού στις 29 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσουν και επίσημα οι πρώτες πρόβες των χωρών επί σκηνής.

Το πρωινό της Πέμπτης (18/4) δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα από την ολοκληρωμένη σκηνή, η οποία όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, θα είναι σε σχήμα σταυρού, δίνοντας τη δυνατότητα του στησίματος αλλά και της τηλεοπτικής κάλυψης των συμμετοχών σε 360 μοίρες.

Τη διαρροή της φωτογραφίας έκανε στο Χ (πρώην Twitter) ο λογαριασμός EurovisionNews και τα σχόλια έχουν ήδη πάρει φωτιά από τους φανατικούς Eurofans που έσπευσαν να εκφράσουν την άποψή τους για τον σχεδιασμό αλλά και το μέγεθός της.

Υπενθυμίζεται πως ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 7 (Α’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου), 9 (Β’ Ημιτελικός με τη συμμετοχή της Ελλάδας) και 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός).

Θυμηθείτε εδώ τη χρονιά που η Ελλάδα δεν έδωσε ούτε έναν βαθμό στο τραγούδι της Κύπρου.