Eurovision 2023 – Victor Vernicos: «Δεν σκέφτομαι ότι πάω να νικήσω την Ισλανδία»

Eurovision 2023

"Νιώθω τέλεια, δεν έχω αισθανθεί πιο χαλαρός ποτέ. Είμαι έτοιμος, νιώθω τέλεια και πιστεύω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά σήμερα" δήλωσε ο Victor Vernicos.

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη που θα δώσει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2023, ο Victor Vernicos μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ για την συμμετοχή του με το τραγούδι «What they say» και για τον αν τον επηρεάζουν τα προγνωστικά.

«Νιώθω τέλεια, δεν έχω αισθανθεί πιο χαλαρός ποτέ. Είμαι έτοιμος, νιώθω τέλεια και πιστεύω ότι θα τα πάμε πάρα πολύ καλά σήμερα. Χρειαζόμαστε όλη την υποστήριξη να το περάσουμε στις άλλες χώρες, να νικήσουμε το televoting και να περάσουμε στον τελικό. Το κλίμα είναι τέλειο με τους καλλιτέχνες, την ομάδα και την σκηνή και με το BBC που έχει κάνει τέλεια δουλειά» είπε αρχικά ο Victor Vernicos.

«Με αντιμετωπίζουν πολύ όμορφα κι είναι όλοι πολύ γλυκοί μαζί μου. Τους αρέσει που είμαι 16 κι εγώ είμαι εδώ σαν καλλιτέχνης να τα δώσω όλα. Δεν σκέφτομαι κανένα σαν αντίπαλο, αλλά μόνο πως θα είμαι εγώ επάνω στην σκηνή. Δεν πάμε στην σκηνή και σκεφτόμαστε ότι πάω να νικήσω την Ισλανδία. Τους αγαπάμε όλους. Θα στενοχωρηθώ όποιος και να βγει τώρα από τον ημιτελικό» συμπλήρωσε ο Victor Vernicos σε κλίμα ομόνοιας με τις υπόλοιπες συμμετοχές του διαγωνισμού.