Eurovision 2023 – Loreen: «Aν το Euphoria ήταν σεληνόφωτο το Tattoo είναι ηλιακό φως»

Eurovision 2023

Οι πρώτες δηλώσεις της Loreen μετά την 2η νίκη στην Eurovision!

Στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη φορά βρέθηκε η Loreen στον τελικό της Eurovision 2023. Εκπροσωπώντας εκ νέου την Σουδία, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατόρθωσε να γκρεμίσει την αρένα στο Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου και να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγες ώρες αργότερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, η νικήτρια της Eurovision 23 μίλησε για όλα τα συναισθήματα που την κατέκλυσαν με την δεύτερη αυτή συμμετοχή μα και νίκη της.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Loreen εξομολογήθηκε πως «νιώθω περηφάνια! Tι άλλο; Ήρθαμε εδώ και φέραμε τις αξίες μας και πράγματα στα οποία πιστεύουμε!”

«Το Euphoria το προσπαθήσαμε πολύ. Το Tattoo ήρθε πιο εύκολα, πιο φυσικά. Tο Euphoria ήταν αρκετά μυστηριώδες ενώ το Tattoο είναι φως. Οπότε αν το Euphoria ήταν σεληνόφωτο το Tattoo είναι ηλιακό φως» τόνισε ακόμα, σε άλλο σημείο, η νικήτρια της Eurovision 2023.

Επίσης, η Loreen παραδέχθηκε πως «aπέχω από το αλκοόλ έξι μήνες και μου έχει λείψει πολύ το κρασί» ενώ σε άλλο σημείο ομολόγησε πως «είμαι πολύ πνευματικός άνθρωπος, μου αρέσει ο διαλογισμός και θα με βρεις πάντα όπου υπάρχει χαρά. Ακόμα και η επιλογή των νυχιών μου για το αποψινό act έχει πνευματικές, νομαδικές καταβολές».

«Αγαπώ την Ουκρανία πολύ και έχω πάει πολλές φορές! Όσα συμβαίνουν εκεί με πονάνε! Ελπίζω να βρεθεί λύση, ο πόλεμος να λήξει, η Ουκρανία να κερδίσει ξανά σύντομα και φυσικά να καταφέρει να διοργανώσει τον Διαγωνισμό» δήλωσε ακόμα η νικήτρια της Eurovision 2023, Loreen στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού.