Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: «Δικό μου θέμα αν είχα τις δύσκολες μου μέρες»

Eurovision 2022

Όσα είπε η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022, Ανδρομάχη.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού της Eurovision 2022, όπου η κυπριακή αποστολή δεν κατόρθωσε να προκριθεί, η Ανδρομάχη επέστρεψε στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι.

Μέσα σε όλα, δε, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2022 ομολόγησε με χαμόγελο πως «αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι».

«Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Όσον αφορά, δε, τα σχόλια που δέχθηκε στα social media για την εμφάνιση που παρουσίασε στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022, η Ανδρομάχη ήταν σαφής. «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου¨.

«Το αν είχα τις δύσκολες μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό»» συμπλήρωσε, επίσης, η Ανδρομάχη στην ερώτηση που δέχθηκε.