Eurovision 2021: Ξεκινάει η Στεφανία την προετοιμασία με το «Last Dance»

Eurovision 2021

Όσα είπαν Στεφανία Λυμπερακάκη και Δημήτρης Κοντόπουλος στον ΣΚΑΪ!

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησαν για την Eurovision 2021, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Σε απευθείας σύνδεση η τραγουδίστρια και ο συνθέτης μίλησαν για όλα όσα ετοιμάζουν με το «Last Dance».

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε πρόβες κάθε μέρα και κάθε μέρα γίνονται όλα πιο καλά. Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι, τους άρεσε πάρα πολύ και στα social media λαμβάνω πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και σχόλια».

«Εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου η Στεφανία έχει ξεκινήσει πρόβες με τους χορευτές, την δασκάλα φωνητικής. Έχουν μπει όλα σε έναν δρόμο» τόνισε η συνθέτης του τραγουδιού, Δημήτρης Κοντόπουλος. «Εγώ φοβάμαι να προδώσω κάτι» πρόσθεσε με χαμόγελο η νεαρή ερμηνεύτρια.

Όσον αφορά την κυπριακή συμμετοχή με την Έλενα Τσαγκρινού στην Eurovision 2021, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε πως «την περιμένω με πολλή χαρά στην Ολλανδία. Δεν ήξερα ότι ακούγονται σχόλια αμφιλεγόμενα για το El Diablo».

Και η Eurovision 2021 έρχεται με το «Last Dance»…