Όσα είπαν Στεφανία Λυμπερακάκη και Δημήτρης Κοντόπουλος στον ΣΚΑΪ!
Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησαν για την Eurovision 2021, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, η Στεφανία Λυμπερακάκη και ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Σε απευθείας σύνδεση η τραγουδίστρια και ο συνθέτης μίλησαν για όλα όσα ετοιμάζουν με το “Last Dance”.
Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Στεφανία Λυμπερακάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως “κάνουμε πρόβες κάθε μέρα και κάθε μέρα γίνονται όλα πιο καλά. Θα γίνουν όλα τέλεια! Η Ολλανδία έχει τρελαθεί με το τραγούδι, τους άρεσε πάρα πολύ και στα social media λαμβάνω πάρα πολύ όμορφα μηνύματα και σχόλια”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εδώ και μιάμιση εβδομάδα περίπου η Στεφανία έχει ξεκινήσει πρόβες με τους χορευτές, την δασκάλα φωνητικής. Έχουν μπει όλα σε έναν δρόμο” τόνισε η συνθέτης του τραγουδιού, Δημήτρης Κοντόπουλος. “Εγώ φοβάμαι να προδώσω κάτι” πρόσθεσε με χαμόγελο η νεαρή ερμηνεύτρια.
Όσον αφορά την κυπριακή συμμετοχή με την Έλενα Τσαγκρινού στην Eurovision 2021, η Στεφανία Λυμπερακάκη ανέφερε πως “την περιμένω με πολλή χαρά στην Ολλανδία. Δεν ήξερα ότι ακούγονται σχόλια αμφιλεγόμενα για το El Diablo”.
Και η Eurovision 2021 έρχεται με το “Last Dance”…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ